VP Brunswijk vraagt opheldering oprichting Surfin NV

Facebook – De oprichting van New Surfin NV is recentelijk besproken binnen de regering. Voor de gemeenschap moet het wel duidelijk zijn dat ik van niks op de hoogte was. Nadat de oprichting van New Surfin NV via de media bekend werd, heb ik opheldering gevraagd aan de president. Hij heeft mij uitgelegd dat de NV kapitaal moet aantrekken.

De oprichters hebben zeker niet de juiste wegen bewandelt. Bij de oprichting van een Staatsonderneming zijn er duidelijke regels die in acht genomen moeten worden. Zo moet er eerst in de Raad van Ministers vergadering een besluit worden genomen, waarna een missive uitrolt.

Nadat er een missive is uitgerold geeft de president een machtiging om een NV op te richten. De gedachte achter het oprichten van de NV is op zich geen slecht idee, maar het is belangrijk dat wij als regering altijd op één lijn staan. Ik zie de noodzaak voor het oprichten van deze NV wel in. Intussen zijn juristen al bezig na te gaan welke wegen de regering moet bewandelen om zaken te corrigeren.

Bron: FB Ronnie Brunswijk

Commentaren

mood_bad
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe

    Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt