Inloggen

Als zeer succesvol verzekeringskantoor in Suriname doen wij rechtstreeks zaken met een hoogwaardig cliënten bestand. Slagvaardig en flexibel handelen en cliënt gericht denken, hebben geleid tot een toon aangevende positie op de markt. Dit betekent tevens dat wij goede samenwerkingen hebben met de verschillende verzekeringsmaatschappijen in Suriname.

Bij Assurantiekantoor Soeperman ben ik verzekerd van een snelle & persoonlijke aanpak.Bedrijfsonderdelen. Bij Assurantiekantoor Soeperman zijn wij u graag van dienst op het gebied van Schadeverzekeringen, Levensverzekeringen, Medische verzekeringen, Reisverzekeringen en Wereld dekkingen. Dankzij de diensten van onze partners kunnen wij u elke gewenste dekking aanbieden.Bij ons heeft u de keuze uit de volgende verzekeringen:– Surinaamse Ongevallen Regeling (S.O.R.)– Wettelijke Aansprakelijkheid Motorrijtuigen (W.A.M.)Vanaf heden is het ook mogelijk om uw WAM aanvraag online bij ons in te dienen.

Wij maken dan contact met u en u kunt het verder op kantoor bij ons afhandelen.– Aansprakelijkheids Verzekering voor Particulieren (A.V.P.)– Persoonlijke Ongevallenverzekering (P.O.)– Reisongevallenverzekering (R.O.)– BrandverzekeringenOnze Brandverzekering dekt schade aan verzekerde zaken tengevolge van o.a.:Brand, Bluswater en Blikseminslag.– OOM Global Visitor Polis (Nederland – Europa).

De Global Visitor-polis is een speciale ziektekostenverzekering voor Surinamers en anderen die naar het dekkingsgebied reizen o.a. voor familiebezoek, studie, stage of zakenreis.– Patriot Travel Medical Insurance (Werelddekking)Als u op reis plotseling ziek wordt of gewond raakt kan de leuke trip snel in een nachtmerrie veranderen. U bent dan goed verzekerd met de Patriot Travel Medical Insurance.– Reisverzekeringen van Self-RelianceVeilig en Helder verzekeren

Geef commentaar

Geef een reactie

Geverifieerde vermelding
Nu gesloten

Openingstijden

 • Maandag 08:00 AM - 02:00 PM
 • Dinsdag 08:00 AM - 02:00 PM
 • Woensdag 08:00 AM - 02:00 PM
 • Donderdag 08:00 AM - 02:00 PM
 • Vrijdag 08:00 AM - 02:00 PM
 • ZaterdagGesloten
 • ZondagGesloten

Contact het bedrijf

  Gewenste Contact Methode

  Geplaatst door: robertv

  robertv