Opening Better Living Suriname

Vandaag, 1 februari 2021, wordt Better Living Suriname geopend. De winkel biedt een breed assortiment aan comfort- en rehabilitatieproducten en is vooral gericht op ouderen welke hulpmiddelen kunnen gebruiken voor het vergemakkelijken van de uitvoering van hun dagelijkse activiteiten.

Daarnaast bestaat de doelgroep van Better Living by PPS uit mensen met een permanente of tijdelijke beperking en mensen die zich in een rehabilitatieproces bevinden.

Better Living by PPS biedt vijf categorieën producten, te weten mobiliteitsproducten, hulpmiddelen, zorghulpproducten, gewrichtshulpmiddelen en revalidatieproducten. Bij mobiliteitsproducten kan men denken aan zaken als rollators en rolstoelen. Ook worden verschillende zorghulpmiddelen geboden, waaronder matrasbeschermers en gewrichtshulpmiddelen zoals enkel- en kniebanden. Tenslotte biedt de winkel een scala aan producten welke gebruikt kan worden bij fysiotherapie en rehabilitatie.

Better Living by PPS is gevestigd aan de Dr. Sophie Redmondstraat nr. 134, ook wel bekend als het Practicus gebouw.

De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00-17:00 uur en is telefonisch bereikbaar op het nummer 424263. Het e-mailadres is [email protected] en op Facebook is de winkel te vinden als Better Living Suriname.

Bron: Professional Private Security N.V.

Commentaren

mood_bad
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe

    Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt